Dotazy občanů - - Oficiální web města Klecany
Město Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města Město Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města

Dotazy občanů

autobusová zastávka Klecany, U hřbitova ve směru do Prahy

5.6.2015, Jana Kozlová

Dobrý den.
Děkuji za zodpovězení mého předchozího dotazu a ještě jednou se ptám na druhý, který zůstal nezodpovězen: Uvažuje MÚ Klecany o nastavení automatické odpovědi v nepřítomnosti u elektronické pošty?
Dále mě zajímá, zda město uvažuje o nějaké úpravě/revitalizaci autobusové zastávky Klecany, U hřbitova ve směru do Prahy. Podle informací o veřejné zakázce - výměna autobusových zastávek je v Klecanech v plánu výměna 3 zastávek ( 2 u kostela, 1 u hřbitova). Ta výše uvedená zůstane na svém místě. Úpravou mám na mysli odstranění neaktuálních plakátů a výmalbu. Děkuji za odpověď.
S přáním hezkého dne i celého následujícího víkendu
Jana Kozlová

Odpověď

5.6.2015

Dobrý den,

v pracovní době je na adrese podatelny muklecany@mu-klecany.cz stále někdo přítomen, pokud přijde e-mail mimo pracovní dobu, je vyřízen v co nejkratším možném čase. Při delší nepřítomnosti konkrétního zaměstnance je automatická odpověď z jeho e-mailu jistě vhodná, u své adresy ji určitě zavedu.

Zastávku U hřbitova, směr Praha, plánujeme opravit (malba, případně štuk nebo stěrka), zavést do ní osvětlení a osadit ji vhodnou plakátovací plochou, aby nedocházelo k polepování jejího interiéru. Zastávka je jinak v dobrém technickém stavu a přišlo nám nehospodárné jí bourat a nahradit novou.

S pozdravem Daniel Dvořák, místostarosta

Zpět

Kalendář

Důležité odkazy