Dotazy občanů - - Oficiální web města Klecany
Město Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města Město Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města

Dotazy občanů

Injekční stříkačky a použité prezervativy ...

21.5.2015, Tomáš Bažant

... sice ještě na dětském hřišti na sídlišti nejsou, nicméně ostatní nepořádek je tu neskutečný( samozřejmě v přímé souvislosti se staršími školními dětmi) . Šlo by více zpravidelnit úklid zde - na nejfrektovanějším veřejném dětském hřišti v Klecanech ?
Další námět se týká zjednodušení údržby zeleně opět na tomto místě. Trávník je sice aktuálně pěkně zastřižený, ovšem přímo pod lavičkami zbyla zarostlá "džungle" ( asi aby se tam ten nepořádek ukryl ). Například na náměstí je to vyřešeno tak, že v místě laviček není tráva, ale zámková dlažba a není nutnost při sekání povolávat dalšího pracovníka s dalším pracovním nástrojem...
Děkuji za zvážení možnosti nápravy.
Tomáš Bažant

Odpověď

28.5.2015

Ahoj Tomáši,

injekční stříkačky a prezervativy na dětském hřišti na sídlišti jsou trochu přehnané, k tomu doufám nikdy nedojde... Hřiště a okolí je pravidelně udržováno a kontrolováno zaměstnanci úřadu, bohužel jeden den zaměstnanci okolí uklidí a druhý den se zde opět nachází odpadky, zejména PET lahve, obaly od pochutin apod. Odpadkové koše a kontejnery na tříděný odpad jsou přitom jen několik metrů daleko. Budeme se snažit úklid ještě zintenzivnit. Zpevnit plochu pod lavičkami, aby zde nerostla tráva je dobrý nápad za který děkuji, navrhnu jeho realizaci.

S pozdravem Daniel Dvořák

Zpět

Kalendář

Důležité odkazy