Dotazy občanů - - Oficiální web města Klecany
Město Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města Město Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města

Dotazy občanů

Odpověď panu Dvořákovi

21.9.2015, Jarda

Dobrý den pane Dvořák,
problém jsem spatřoval i v neudržovaných zastávkách, v tom, že byly vedením města určeny jako plakátovací plochy, v tom, že se omladina scházela na schodech ke kostelu a poškozovala schody a hle, najednou to vše měla jedna strana ve volebním programu.
Dnes máme nové zastávky, plakátovací plochy, a nožná se dostane i na schody. Dík za to. Možná poukazování a spatřování problémů, nebylo marné.

Poukazujete na to, že po třiceti letech neuvádím svoji pravou identitu a vystupuji v anonymitě a že jsem se dopustil porušení pravidel diskuze.?
Zde bych se chtěl zeptat, proč, v dnešní době, po třiceti letech je tajena úřadem, identita osoby, která svým jednáním porušila pravidla poptávkového řízení na žaluzie do ZŠ, proč se dělá, že k ničemu nedošlo, že se nic nestalo, proč se slíbí, že se jméno zveřejní, avšak, vše se zamete pod koberec?
Co Vás k tomu vede, v roce 2015?
Já Vám to sdělím, identitu neuvádím, abych náhodou neměl vymlácená okna, nebo pomalovanou fasádu, neboť spatřuji a poukazuji na negativa. Jiné, kdybych chválil.
A VY nechcete uvést identitu výše uvedené osoby. Proč?

Odpověď

29.9.2015

Dobrý den,

co jsem k této kauze věděl jsem již sdělil, jak v minulosti na stránkách klecany.cz, tak při výslechu na policii (kam jsem jako tehdejší člen rady musel jít ve svém volném čase a samozřejmě jsem z toho nebyl nijak nadšen…). Ujišťuji Vás, že pokud bych s jistotou znal identitu osoby, která pochybila, neměl bych žádný problém toto sdělit.

S pozdravem Daniel Dvořák

Zpět

Kalendář

Důležité odkazy