Dotazy občanů - - Oficiální web města Klecany
Město Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města Město Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města

Dotazy občanů

doprava

8.9.2016, Jarda

Dobrý den, v souvislosti s předchozími dotazy bych se chtěl zeptat, zda nám nasmlouvaná Obecní Policie, skutečně provádí kontrolní měření rychlosti a to minimálně pět hodin měsíčně, jak to říká veřejnoprávní smlouva?
A druhý dotaz, zda nám při akci" Dvou Břehů " ,kdy bude zvýšená frekvence dopravy v Klecanech, budou strážníci dohlížet nad dodržováním pravidel silničního provozu, nebo budou vlastně účastníky akce, kde budou prezentovat svoji techniku.
Bude nějaký dohled nad zvýšenou frekvencí dopravy?
Děkuji za odpovědi. J.

Odpověď

13.9.2016

Dobrý den pane Jardo, podle sdělení vedoucího strážníka OP Zdiby byl radar v servisu, proto v poslední době k měření rychlosti nedocházelo. Při Slavnostech pravého a levého břehu byli strážníci přítomni v infostánku obce Zdiby. Část strážníků dohlížela nad dopravou v době konání závodu kol do vrchu, kdy byl při jízdě jednotlivých věkových kategorií zakázán vjezd motorových vozidel do ulice Do Klecánek. V závěru akce dohlížel strážník nad veřejným pořádkem. Nad dodržováním dopravních předpisů, zejména požití alkoholu před jízdou, dohlížela hlídka Policie ČR. S pozdravem Daniel Dvořák

Zpět

Kalendář

Důležité odkazy