Dotazy občanů - - Oficiální web města Klecany
Město Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města Město Klecany - Městský úřad Klecany - oficiální web města

Dotazy občanů

Nadřízený orgán městské policie Klecany

26.7.2018, Lenka Lisá

Dobrý den, ráda bych věděla kdo je konkrétní osobou zodpovědnou za chod městské policie Klecany. Myslím tím jmenovité osobu zřizovatele na kterou je možné směřovat připomínky, stížnosti nebo pochvaly. Někoho kdo je oprávněn oficiálně řešit podněty týkající se způsobu fungování městské policie. Je paradoxní když poukazuji na zpusoby fungování policie a odpovídá mi sám policista na jehož chování poukazuji, notabene hrozi mi trestním oznamenim pro pripad ze bych si chtela oficiálně stezovat. Nejsem spokojena s chovanim nekterych strazniku a chci vědět s kym danou situaci resit. Děkuji.

Odpověď

6.8.2018

Vážená paní,

nadřízeným orgánem městské policie je Městský úřad Klecany. Stížnosti, připomínky nebo pochvaly vyřizuje p. místostarost Bc. Daniel Dvořák, který je momentálně na dovolené.

S přáním hezkého dne

Zuzana Kudláčková

Městský úřad Klecany

Vážená paní Lisá,

městskou policii jsme zřídili, aby pomáhala našim občanům a dbala na zvyšování bezpečnosti a udržování pořádku ve městě. V mnoha případech denně se tak i děje, strážníci dozorují nad pořádkem ve městě, řeší přestupky v dopravě, proti veřejnému pořádku a občanskému soužití, vykazují z města různé podomní prodejce (často tzv. "šmejdy") apod. Jakékoli nestandardní chování strážníků a oprávněné stížnosti budu bezodkladně řešit, protože by to poškozovalo dobré jméno, které si Městská policie Klecany mezi občany buduje. V případě stížností a připomínek k práci Městské policie Klecany se na mě může kdokoli obrátit na tyto kontakty:

E-mail: daniel.dvorak@mu-klecany.cz

Tel.: 739 032 165

S pozdravem Daniel Dvořák, místostarosta

Zpět

Kalendář

Důležité odkazy